Legfrissebb hírek ÚJ

Less be a legismertebb szexbomba garázsába!

Less be a legismertebb szexbomba garázsába!

Ki ne hallott volna Kim Kardashianról, igen ő az a nő, aki arról híres, hogy híres! Ja, és a világ legtöbbre tartott fenekének is a „tulajdonosa”, márpedig ezzel nem ül be akármibe.

A celebkedéssel világhírűvé váló szexbomba, egy valóságshow-n robbant be az MTV-n, majd bekerült az közéletbe, és ennek köszönhetően dollármilliókat keresett a feltűnően dekoratív hölgy. Sorban álltak érte a cégek, hogy őket reklámozza, s rendkívül népszerű lett.

Manapság az Instagram  körönázatlan királnyőnjének számít testvéreivel-feéltestvéreivel, a Kardashian- és Jenner-lányok, már abból meggazdagodnak, hogy a közösségi oldalon közzétesznek egy fotót. S, persze ahogyan az ilyenkor lenni szokot, ő sem egy hétköznapi fickóval bútorozott össze, ugyanis a rapper Kanye West felesége lett.

A bevezető után térjünk rá a lényegre, a garázsára. Nos, nem okoz majd meglepetést, hogy a luxus városi és hardcore terepjárókat szereti, amelyekkel lehet villogni, és elég biztonságosak számára. A kollekciójában feltűnően sok Mercedes G-osztály különböző „kocka” darabja található, mindenféle színben.

Naná, hogy a Range Rover sem maradhtott ki a szórásból. Olyannyira, hogy még ki is adtak egy különleges szériát, fehér és pinkes összeállításban a tiszteletére. A legkomolyabb verda pedig a családi gépük, egy aranyszínű Dartz terepjáró, amit férjével, Kanyeval használnak jaszkarizásra.