Legfrissebb hírek ÚJ

Vajon, milyen terepjárót vezet George Russell, a Mercedes F1-es versenyzője?

Vajon, milyen terepjárót vezet George Russell, a Mercedes F1-es versenyzője?

63 a négyzeten… A 63-as rajtszámmal versenyző Forma–1-es pilóta, a Mercedes csapat tagja, a brit George Russell megtalálta a számára tökéletes utcai járművet. Az összkerekes Mercedes-AMG G 63 teljesen elvarázsolta.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
A szívéhez nőtt
Russelnek van már Mercedese, mégpedig egy C 63 AMG

Az elmúlt hétvégén nem volt F1-es futam, így minden versenyzőnek volt ideje hátradőlni és pihenni. A Mercedes-AMG Petronas pilótái számára ez alkalmi vezetést jelentett néhány különleges autóval. A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton a kutyáját, Roscoe-t is elvitte egy körre a Shelby Cobra 427-esével, míg Russell egy olcsóbb, de mégis lenyűgöző autót választott. A Mercedes-AMG G 63-at.

Egy fotót tett közzé magáról a közösségi oldalán, amint lazán a masszív, fényűző terepjárónak támaszkodik, s azt írta a képhez, hogy „G²”. Hiszen a versenypályákon a 63-as számú kocsiban ül.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Első látásra szerelem
Tökéletesen illik a pilótához: a 63-as rajtszámmal száguldó F1-es versenyző a G 63 AMG-nek támaszkodik

Az ikonikus Mercedes-AMG G-osztály a hírességek körében rendkívül népszerű. A motorháztető alatt egy 4 literes, dupla turbós, V8-as aggregát kapott helyet, amely 585 lóerős, a csúcsnyomaték 850 Newtonméter. A technikához 4x4es hajtás és kilencfokozatú automataváltó kapcsolódik. Álló helyzetből 100 kilométer/órás sebességre 4,5 másodperc alatt gyorsul, s akár 220 km/ó-s tempóval is képes száguldani.