Legfrissebb hírek ÚJ

Karácsonyi meglepi: Audi R8 a gyerekeknek

Karácsonyi meglepi: Audi R8 a gyerekeknek

A vezetést nem lehet elég korán kezdeni. A keleti blokkban, az átkosban, a tehetősebb családok gyermekei pedálos Moszkviccsal „közlekedtek”, mostanra azonban már változott a világ. Akár az összkerekes Audi R8 Spyderrel is furikázhatnak a csemeték.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Meglepetés
Az elektromos kisautó remek karácsonyi ajándék lehet

Közeledik a karácsony, magasra szökik a bevásárlóláz, úgyhogy nem meglepő, sorra jelennek meg a gyerekszíveket megdobogtató játékok. Az Audi R8 Spyder kicsinyített mása is ez a kategória – még akkor is, ha minden bizonnyal egy nem „eredeti” áruról van szó. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy Audi R8 Spyder típusú kocsit kínálnak...

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Aszfaltszaggató
Ilyen az eredeti Audi R8 Spyder: akár 610 tagú ménes is tombolhat benne

Viszont, ami kifejezetten jó hír, hogy a kisgép távirányítóval is működik, azaz folyamatosan kontroll alatt tudjuk tartani a gyerkőcöt, s megakadályozhatjuk, hogy elragadja a versenyzési hév.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Távirányítós
A szülő is gátat szabhat a sebességmániának

Íme, egy hasonló változat, amelynek még a hasmagassága is állítható – attól függően, milyen talajon vezet a gyerek.

De térjünk vissza a piros színű Audihoz. A biztonságot növeli az ötpontos öv – ugyanakkor újra felhívjuk a figyelmet, mivel nem egy mamutgyártóról van szó, azért nem árt ellenőrizni a felszereltséget. Mindenesetre érdemes rápillantani az ötküllős kerekekre, amelyek alaposan feldobják a járgányt, míg a modell lámpái elöl és hátul is világítanak.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Fényárban
A lámpái világítanak, így naplemente után is használható

A KidStance márkát 2011-ben alapították – kezdésként apa és fia hobbipróbálkozásáról volt szó. A „PR-anyagból” kiderül, a cég igyekszik profi módon másolni a járgányokat és elsődleges célja, hogy a gyerekeknek megfelelő szórakozást biztosítson. Az Audi R8 Spyder ára egyébként bő 450 ezer forintnyi összeg – dollárban.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Megkérik az árát
Nem olcsó mulatság, 450 ezer forintnyi összegbe kerül

 

Forrás: youtube