Legfrissebb hírek ÚJ

66 millióért vették meg James Bond motorját

66 millióért vették meg James Bond motorját

A Nincs idő meghalni című moziban látott Triumph-ot, amelyet a főszereplő Daniel Craig is használt, egy árverésen lehetett megkaparintani és a szakértők szerint a remélthez képes többszörös áron kelt el.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Triumph

A Triumph Scrambler 1200 XE-t, amelyet a legújabb James Bond-filmben, láthattunk, Silverstone-ban egy különleges 007-es járműbemutatón nézhetett meg a közönség kedvcsinálóképpen. Ezután következett a jótékonysági célú árverés. Nagyon komoly volt az érdeklődés. A jóslatok 30 ezer fontot (14,5 millió Ft-ot) reméltek, de végül 138 600 fontot (66 millió Ft-ot) fizettek érte.

A motor, amelyet először a film rosszfiúja, „Primo” hajtott, mielőtt a 007-es a nyitójelenetben egy epikus falra ugráshoz használta volna, hét másik Bond-jármű társaságában volt eladó. A jótékonysági licittel a titkos ügynök 60 éves filmbeli szereplését ünnepelték.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Triumph

A vasat Lee Morrison kaszkadőrkoordinátorral konzultálva speciálisan átalakították, a falra ugrásos mutatványt pedig a brit korábbi négyszeres enduro világbajnok, Paul Edmondson végezte. A filmben Dali Benssalah, majd Daniel Craig ült a nyergében. Most egy rajongó pattanhat fel rá.