Legfrissebb hírek ÚJ

A megbízható munkatárs, amiről álmodik az ember: 272 lóerős, fullos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC a Sandlandertől

A megbízható munkatárs, amiről álmodik az ember: 272 lóerős, fullos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC a Sandlandertől

Megbízható munkatársra vágyik, olyanra, amely a legnehezebb helyzetekben sem hagyja cserben, s a legextrémebb körülmények között is számíthat rá? Nem kell tovább keresgélnie, a Sandlandernél, raktárról, azonnal megvásárolhatja, amire szüksége van. Összkerekes, dupla kabinos, jól felszerelt, kimagasló off road képességű Toyota Land Cruiser GRJ79 DC pickup, a legkeményebb feladatokra felkészítve! Figyelem, a vadonatúj járműből csak egyetlen darab van!

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Tetszetős
A 4 literes, V6-os, 272 lóerős benzinmotor hajtotta jármű utastere fabetétes, s örök életre szóló plüssborítást kaptak az ülések
Forrás: Sandlander

Strapabíró, erős modell, amelynek „szíve” nagyon rendben van. Ugyanis a motortere a világhírű japán márka jelenkori történelmének egyik legmegbízhatóbb aggregátját rejti. A 4 literes, V6-os benzines technika 272 LE-s, s elmondható róla, hogy „nem ver félre” akkor sem, ha hardcore terepen kell bevetni. Megfelelő karbantartás, szervizelés mellett az idők végezetéig kimagaslóan szolgálhatja tulajdonosát.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Profi
A Sandlander által raktárról kínál Toyota Land Cruiser GRJ79 DC snorkellel, csörlővel, első és hátsó differenciálzárral, valamint sárvédő szélesítéssel is el van látva
Forrás: Sandlander

Persze, ez csak az alap, vagy inkább fogalmazzunk úgy, a kezdet. Merthogy a munkapickup a legmagasabb felszereltséggel bír a kategóriájában, a vállalatnál fellelhető összes off road, komfort és biztonsági extrával ellátták. Vagyis alaposan felkészítették. Így nem hiányozhat belőle – a teljesség igénye nélkül – a gyári csörlő, az első és a hátsó differenciálzár, a gyári platóbélés, a sárvédő szélesítés. A hosszabb kiruccanásokat támogatva, az üzemanyagtartálya 130 literes.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Nyerő
A vadonatúj pickup hátsó üléssora is teljes kényelmet nyújt felnőtek részére
Forrás: Sandlander

Az ázsiai országban tényleg felkészítették a legmegerőltetőbb munkavégzésre a 2700 kilogrammos vontatásra kalibrált Land Cruisert, így snorkelt, automata első féltengelyzárat, a platónál aláfutásgátlót és a terepes munkavégzést elősegítő, megkönnyítő kovácsolt alumínium keréktárcsákat is kapott.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Ne késlekedjen!
Azonnal elvihető a navigációval, elektromos ablakokkal, légzsákokkal ellátott 4x4-es munkaautó
Forrás: Sandlander

Ráadásul a navigációval ellátott belterét sem hanyagolták el, a stílusos kialakítás és az emberközpontú kiszolgálás még vonzóbbá teszi. A komfortérzetet növeli az elektromos ablakemelés, a központi zár, míg a biztonságra a légzsákok ügyelnek. Az utasfülkét fabetétes díszítés teszi vonzóbbá, az ülések pedig elnyűhetetlen, örök életre szánt plüssborítást kaptak.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Menő
Jár hozzá gyári platóbélés, automata első féltengelyzár, a platónál aláfutásgátló, a terepes munkavégzést megkönnyítő kovácsolt alumínium keréktárcsaszett és 130 literes üzemanyagtartály
Forrás: Sandlander

Ilyen munkatársról álmodik az ember! Ne késlekedjen, mert a vadonatúj Toyota Land Cruiser GRJ79 DC-ből csak egyetlen darab van a Sandlandernél, s az azonnal, raktárról elvihető. Nincs várakozási idő, helyette viszont van gyors ügyintézés, minden területre kiterjedő szakszerű segítség. További információkért, részletekért érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.