Legfrissebb hírek ÚJ

A Wranglerből is elektromos autót csinál a Jeep

A Wranglerből is elektromos autót csinál a Jeep

A Jeep is lép, a 2022-ig terjedő időszakban folyamatosan kivonja a dízelmotorokat és hibrid, plug-in hibrid, illetve elektromos technikával pótolja az „olajkályhákat”. A márka összkerekes terepjárói sem kerülhetik el a sorsukat.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Terv
Senki és semmi sem kerülheti el a sorsát

A tervek szerint, a kis SUV-któl a Wagoneeren át a Grand Wagoneerig, legalább tíz plug-in hibrid készül, s lesz minimum négy elektromos járgány is, mégpedig a Renegade, a Compass, a Cherokee és a Wrangler.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Jelen
A Renegade hibridváltozata már kapható

Ám, ez még nem minden. A 3-as szintű önjáró technológia 2021-től már elérhető lesz a Renegade-től felfelé a kínálatban. Vagyis, nem csak környezetkímélőbbek, de okosabbak is lesznek az amerikai modellek.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Hardcore
Elektromos terepjáró? Igen, ez a jövő. Vagy a vég?

És folyamatosan nyit Ázsia felé a Jeep. Indiában hamarosan bemutatnak egy négy méter hosszú sportos szabadidő-autót, míg Kínában az úgynevezett „Urban UV” igyekszik elkápráztatni a tömeget. Utóbbi egy haszonjárgány és egy személyautó tulajdonságait ötvözi: alacsony üzemeltetési költség, családi kialakítás, komoly vontatási képesség, magas beltér és dinamizmus jellemzi majd.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Új technológia
Környezetkímélőbb és okosabb lesz a Wrangler (is)

Érkezik a Wrangler EV, a Jeep történetének legtöbb vitáját kiváltó alkotása. Elektromos terepjáró? Igen, immáron ezt is meg kell élnünk... Az új Cherokee és a Scrambler pickup ugyancsak beáll a sorba, így a kérdés már csak az a rajongók és a márka híveinek a számára: ez a megújulás vagy a leépülés kezdete?