Legfrissebb hírek ÚJ

Meglepő: lebukott a T-Roc kabrió!

Meglepő: lebukott a T-Roc kabrió!

Talán későinek tűnhet, hogy most tesztelik a Volkswagen városi terepjárójának vászontetős verzióját, hiszen már az ősz közepén járunk, ez a vas azonban a tavaszra készül.

Legalábbis a Volkswagen abban reménykedik, hogy ez lehet a következő évad egyik nagy durranása. A szabadidő-autók esetében egyelőre nem túl nagy a kabrió kínálat, egyelőre csak a Range Rover Evoque-ból van Convertible verzió, amely említésre méltó.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Autocar

Már nem sokáig, hiszen a VW a T-Rocnak csapta le a tetejét, és a közúti tesztelés már zajlik is. Ebből nagyságrendileg meg lehet állapítani, hogy jövőre lesz egy hivatalos bemutató, utána pedig minden bizonnyal 2020-ban kezdik meg majd a piaci forgalmazását, addig ráhangolódhatnak az érdeklődők.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Autocar

Márpedig nem is fogja elaprózni a Volkswagen ezt a projektet, hiszen évente legalább 20 ezer példányt akar majd gyártani a T-Roc Cabrióból. Ami azért nem kevés, figyelembe véve, hogy a normál verzióból esztendőnként 40 ezret szoktak rendelni és értékesíteni.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Autocar

Azonban ezt a vasat eleve a fiataloknak szánják, így valóban lehet benne fantázia. A tesztelés, mint említettem már zajlik. A brit Autocar lesifotósa meg is örökítette. Már nincs is nagyon maszkolva a vas viszont rejtőszínt természetesen azért kapott. Érdekes lesz majd figyelni, mennyire harap majd rá a közönség.