Legfrissebb hírek ÚJ

Guruló mobilműhely a Nissantól

Guruló mobilműhely a Nissantól

Elege van a műhely egyhangúságából? Unja minden nap ugyanazt a környezetet, váltani szeretne? Szívesebben dolgozna minden nap más helyei? Nem probléma! A megoldás a mobil munkahely, amely egy összkerekessé alakított kisbuszban megvalósítható.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Csak a festése feltűnő
Kívülről úgy néz ki, mint egy hétköznapi furgon. De a beltere kincset rejt

Itt van ez a 4x4-es vassá alakított Nissan NV300, amely kívülről sima furgonnak tűnik, ám a beltere kincset rejt. Pontosabban, egy famegmunkáló mobilműhelyt.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Zseniális ötlet
Bárhol leparkolhatunk vele és kezdődhet a munka. Akár kint a szabadban is...

Merthogy maga a modell abszolút alkalmas a munkavégzésre. Speciális rekeszekbe tehetők a szerszámok, menet közben sem keverednek el, így simán az egyik helyről a másikra szállíthatóak. Ha esetleg úgy tartja kedvünk, hogy a hegyekben vagy a vízparton dolgoznánk szívesen, semmi akadálya, minden megoldható.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Friss levegőn
Ilyen környezetben még a munkaidő is gyorsabban elrepül és a munkakedv is komolyabb

A Nissan tartozéka többek között egy nagy teljesítményű hordozható akkumulátor, amellyel a laptoptól kezdve a vágószerszámokig, minden üzemeltethető. És az energiaforrás a napelemekkel feltölthető.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Áramforrás
A nagy teljesítményű akkumulátorról működtethetőek a szerszámok

Praktikus, innovatív és önellátó megoldás. Úgy gondoljuk, hatalmas potenciál van a projektben. Mindenki láthatja, a Nissan odafigyel az üzleti ügyfeleire és igyekszik gondoskodni róluk” – mondta Francesco Giacalone, a Nissan marketingigazgatója.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Praktikus
Mindennek megvan a helye