Legfrissebb hírek ÚJ

Zombivadász Toyota 4Runner – Galéria!

Zombivadász Toyota 4Runner – Galéria!

A 2013-as, Brad Pitt főszereplésével forgatott „Z Világháború” című film jut az ember eszébe, amint rápillant erre az elképesztő dizájnú, 2018-ban gyártott Toyota 4Runnerre. Az összkerekes terepjáró egy zombiinvázió elleni harcban is bevethető lenne, s tuti nem veszne el...

Képgaléria megtekintése (23 db kép)
Masszív
Ez bizony brutális bestia, egyedi karosszéria elemekkel

Még 4Runner SR5-ként kezdte karrierjét az autó, de aztán valaki úgy döntött, katonai (szerű) modellt épít belőle.

Képgaléria megtekintése (23 db kép)
Túlméretezve
Minden egyes darabja érdekességgel szolgál

A külseje utángyártott karosszériaelemekből áll, túlnyomórészt barnás sárga, mondjuk bronz színű dekorációt kapott. Új az első lökhárítója, egyediek az elejére és a tetejére szerelt LED-es lámpák, az ajtókilincsek, a színezett ablakok, de ugyanez elmondható a kihajtható pótkeréktartóról is. Jól mutat rajta a Webasto napfénytető, az ugyancsak speciális hátsó lámpaszett, amely nem mellékesen a GMC Yukontól lett kölcsönözve.

Képgaléria megtekintése (23 db kép)
Különleges
A hátulja is tartogat meglepetéseket: például egyedi pótkeréktartót, lámpát, lökhárítót

A kerekek 18 hüvelykesek és Toyo Open Country M/T abroncsokkal vannak „bevonva”, s tökéletesen illeszkednek az egyedi ICON Vehicle Dynamics felfüggesztési rendszerhez. A motorterében 4 literes, V6-os egység muzsikál, 270 pacinak az erejével, 377 newtonméteres csúcsnyomatékkal.

Képgaléria megtekintése (23 db kép)
Ízlések és pofonok
Nem semmi: az utastér dizájnja tökéletesen illik a külsejéhez

Egyedi, fa színezetű kárpitozással és velúr bőrrel látták el az utasterét. Érdekesség, hogy a kormányon található Toyota emblémát letakarták, ami egyszerre furcsa és némileg logikus lépés is, hiszen ez a jármű már nem hasonlít a japán vállalat alkotására…

Képgaléria megtekintése (23 db kép)
Félelmetes
Mintha páncélzatot kapott volna

Ugyanakkor rengeteg kényelmi funkcióval rendelkezik a gép, például elektromosan állítható első ülésekkel, többzónás légkondival, kulcs nélküli nyitással, elektromosan elhúzható hátsó ablakkal, 6,1 hüvelykes, Bluetooth-kapcsolattal rendelkező érintőképernyővel vagy éppen tolatókamerával.

Képgaléria megtekintése (23 db kép)
Terepjárásra hangolva
Toyo Open Country M/T gumiabroncsokkal és ICON Vehicle Dynamics felfüggesztési rendszerrel van ellátva