Legfrissebb hírek ÚJ

A kövek és a sziklák között is jól mozog az Urus

A kövek és a sziklák között is jól mozog az Urus

A Lamborghini öt esztendővel ezelőtt mutatta be a luxus-szabadidő-autójának a koncepciómodelljét, az Urust, de hamarosan véget ér a várakozási időszak. Az összkerekes SUV premierje december negyedikén lesz – a homokos és a havas tesztvideó után most a köves, sziklás utakon zajlik a csapatás.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Kémfotó
Így néz ki belülről a Lamborghini Urus

Annak ellenére, hogy a szakértők szerint az Urus jobban érzi majd magát a kijelölt aszfaltúton, mint amellett, tehát inkább városi, mintsem hardcore terepjáróról van szó, azért látványos kisfilmek készültek a kocsiról.

A Lambo előbb a homokban porolt...

… majd nem sokkal később a hóban vitézkedett.

Most pedig itt az újabb imázsfilm: a „Sabbia” és a „Neve” vezetési módozat után a „Terra” következett a sorban, azaz a köves, sziklás utakon nyomult az Urus. Ez amolyan off roados verzió.

A 650 lóerős gépben van még egyébként „Corsa”, tehát „Verseny”, valamint „Sport” és Strada”, vagyis „Út” fokozat. Úgy tűnik, minden eshetőségre felkészültek az olaszok.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Minden eshetőségre
Hatféle vezetési módozat közül választhat a sofőr

További érdekesség, hogy az Audi Q7 alkatrészeiből és technikai megoldásaiból is kapó szabadidő-jármű digitális műszercsoportja az Audi Virtual Cockpithez hasonlít, amely szintén megtalálható a Q7-ben.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Vállalaton belül marad
Az Audi Q7-es műszerfala köszön vissza a Lambóban

 

 

Forrás: youtube, Lamborghini