Legfrissebb hírek ÚJ

Eszement, ahogy Ken Block csapat egy Can-Am terepes izomgéppel – Videók!

Eszement, ahogy Ken Block csapat egy Can-Am terepes izomgéppel – Videók!

Ken Block,a száguldás és a bravúros vezetés határait állandóan feszegető amerikai fenegyerek ezúttal ez UTV volánja mögött, egy Can-Am Maverickben ülve mutatja meg tudását. Bámulatos, milyen könnyedén hajt végre bármilyen manővert, nem csoda, hogy sokan földönkívülinek tartják. Lélegzetelállító trükkök következnek!

Az évek során Ken Block sok minden csinált már, pontosabban sok járgánnyal kergette az őrületbe a közönséget videóival, amelyek vírusként söpörtek végig a világon a közösségi megosztó portálok segítségével. Ezúttal két igencsak felpaprikázott Can-Am Maverick X3Turbos UTV-vel veret.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Varázslat
Ken Block megmutatja, hogy egy UTV-vel is csodákat lehet tenni
Forrás: Hoonigan

A mexikói gymkhana pályán megy a zúzás, a driftelés. Persze ez Blocknak nem okoz komoly nehézséget, hiszen nap mint nap ezt csinálja. Szédítő a tempó, fcsikorognak és füstülnek a gumik, üvölt a motor és a pörgés egyre fokozódik, ő pedig csak lazán tekergeti a kormányt.

Aztán van itt egy több mint 26 perces, a kulisszák mögé betekintést engedő videó is, egy másik helyszínen, de a gép maradt, vagyis Can-Am Maverick hagyja az abroncsnyomát az aszfalton. S egy „amatőr”, a magát a showbizniszben, az extrém sportokban, sőt a ketrecharcban is kipróbáló Jason Ellis megtapasztalhatja, hogyan kell ezt csinálni. Természetesen kevés sikerrel. Hiába, ez a különbség a király és az alattvalók között...