Legfrissebb hírek ÚJ

X-Games-sztárok csapattak a Harley villanybringájával – videók

X-Games-sztárok csapattak a Harley villanybringájával – videók

Az amerikai gyártó nagyon komolyan vette, hogy betörjön egy számára teljesen új piaci szegmensre, az elektromos hajtású mountain bike-okéra. A teszt és a népszerűsítés extrém sportoló klasszisokkal zajlik.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Forrás: Harley-Davidson

A Harley-Davidsonok szerelmesei vélhetően már a villanymotor bejelentésén is megdöbbentek, a montik pedig sokkoltak, hiszen annyira profilidegenek a márkától ezek a szerzemények, hogy az elképesztő. Mi köze ezeknek a chopperek istenéhez? Hát csak annyi, hogy változik a piac.

Az ikonikus brand vezérkara is rájött arra, hogy a névből és a csúcsminőségű járgányaiból már önmagában nem lehet megélni a piacon. Szélesíteni kell a spektrumot, mert a vásárlóközönség igényei változnak. Ezért indult el a könnyűsúlyú villany off road gép irányába a Harley-Davidson.

A konstrukciók technikai részleteiről egyelőre semmit sem lehet tudni, mert ugyan bemutatták már a koncepciógépet, de hivatalosan a tesztidőszak zajlik méghozzá nem is is akárkikkel. Korábban már megmutattuk  az X-Games-győztes Jacko Strong, valamint a világ legnépszerűbb extrém sport versenyének házigazdája, Jack Mitrani téli hasítsát.

Ezúttal két újabb videót töltöttek fel a Youtube-ra, amelyeken két újabb X-Games-sztár, a freestlye BMW-es Larry Edgar és a Nitro Circusban is feltűnt háromszoros BMW-es bajnok Ryan Williams csapat a géppel, de már nyári körülmények között. Érdemes megnézni!