Legfrissebb hírek ÚJ

Szuper kalandmotor, bomba áron: KTM 790 Adventure R

Szuper kalandmotor, bomba áron: KTM 790 Adventure R

Az osztrák márka mindig is éllovasa volt ennek a szakágnak, hiszen a megbízhatóság, a komoly teljesítmény, a csúcstechnika és a dögös dizájn is ötvöződik gépeiben.

Aki nagyteljesítményű mégis könnyű és kompakt kalandmotort keres, ami akkor is tovább visz, ha vége az útnak, annak a KTM 790 Adventure R az ideális választás. Ez a vas helytáll a sivatagban, egy távoli magashegyi hágón, sőt akár a kontinenseket átszelő túrákon is. Ráadásul most akciós a KTM Centrumban!

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: KTM

A műszaki alapot egy új generációs soros kéthengeres 799 köbcentis folyadékhűtéses blokk jelenti, amely 95 lóerős csúcsteljesítmény 88 newtonméter maximális nyomaték leadására képes. Emellett a fogyasztása is kitűnő, hiszen egy tankolással akár 450 kilométert is meg lehet tenni.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: KTM

A felépítése igen kiegyensúlyozott, így aszfalton sportosan vezethető, terepen pedig magabiztos futású. Központi acélcső váza és könnyű térhálós acél segédváza könnyű, de strapabíró is. Az extra stabilitásért kormány lengéscsillapítót is kapott.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: KTM

A futóműben hátul egy öntött alumínium lengővilla dolgozik, amihez a rugóstag közvetlenül csatlakozik. Elöl 21, hátul pedig 18 hüvelykes kerekek az igazi offroad képességek elősegítésére. Az első és hátsó futómű is a WP-től van a rugóút mindkét esetben 200 mm.

További információkért érdemes felkeresni a ktmcentrum.hu oldalt, már csak azért is, mert most 3 790 000 forint helyett már 3 449 000 FT-ért el lehet hozni a KTM 790 Adventure R-t.