Legfrissebb hírek ÚJ

A Bugatti megalkotta a 99 milliós ultraluxus biliárdasztalt – Videó!

A Bugatti megalkotta a 99 milliós ultraluxus biliárdasztalt – Videó!

A Bugattiról tudjuk, hogy a világ leggyorsabb és legerősebb utcai autóit készíti, az összkerekes Chiron az 1500 lóerős szuper teljesítményével és a 420 kilométer/órás végsebességével maga a csoda. No de a Volkswagen égisze alá tartozó vállalat biliárdasztalt is készít, potom 99 millió forintnyi összegért.a Volkswagen égisze alá tartozó vállalat biliárdasztalt is készít.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
A legapróbb részletekre is odafigyeltek
Egyedi, ultrakönnyű szénszálas dákókat használhatnak a játékosok
Forrás: Bugatti

Ha tökéletes hiperautót keres az ember, akkor nagy valószínűséggel felpattan a magánrepülőjére és ellátogat a francia autógyártóhoz. Lehet, hogy a Bugatti a szuper verdáiról híres, de ez nem akadályozta meg a luxusmárkát abban, hogy más projekteket is vállaljon. Legújabb ajánlata egy olyan biliárdasztal, amelyet a világ egyik legdrágább autójához méltó anyagokkal és a legapróbb részletekre való odafigyeléssel építettek.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Mindig használható
A biliárdasztal azonnal vízszintbe állítja magát, ha esetleg inogna alatta a talaj, ha például a tengeren ringatózó jachton használnák
Forrás: Bugatti

A Bugatti gazdagságra és mérnöki kiválóságra összpontosítása lehetővé teszi, hogy olyan termékeket készítsen, amelyeket csak az ultragazdagok engedhetnek meg maguknak. Vegyük például a Bugatti Chiront. A világ egyik legkívánatosabb mozgó alkotása, a pénzes ügyfelek dollármilliókat költenek arra, hogy felkerüljenek az exkluzív alkotások várólistájára.

A Bugatti autóiban és új biliárdasztalában is megtalálható az a filozófia, hogy a szakemberek költségektől függetlenül feszegetik a határokat.
Csak a legkiválóbb anyagokat tartjuk méltónak arra, hogy a Bugatti biliárdasztal megalkotása közben felhasználják. Mindent szénszál, alumínium vagy anilin bőr díszít. Minden felületet, amelyet a golyók érintenek, Németországban, különleges, hagyományos cserzési eljárással előállított bőr borít” – olvasható a cég ajánlásában.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Precíz kialakítás
A pénz nem számított a tervezésnél, az elkészítésnél: a Bugatti biliárdasztala vastag pénztárcájú ügyfeleknek való
Forrás: Bugatti

A Bugatti biliárdasztal váza alumíniumból készült, amelyet tükörsima felületűre csiszoltak, annak ellenére, hogy egyedi gyártású szénszálas elemek borítják. Magát az asztalt giroszkóp segítségével stabilizálták, hogy a játékfelület tökéletesen vízszintes maradjon, és akár egy jachtra is felszerelhető legyen. A Bugatti szerint a rendszer 5 millimásodperc alatt képes reagálni, hogy észrevétlenül kiegyenlítse a felületet.

A golyókat egy Keyence IV-500CA mesterséges látáskamerával szortírozzák, hogy azok a megfelelő helyre kerüljenek. A játékosok egyedi szénszálas dákókat használhatnak és szénszálas csomagolású krétát. Maga az asztal a legmagasabb minőségű, 30 mm vastagságú olasz palatáblából készült. Mindössze 30 darab kerül piacra, 5 már idén elérhetővé válik. Az ára 250 ezer euró, vagyis körülbelül 99 millió forint.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Limitált széria
Mindössze harmic darab épül belőle, egyenként körülbelül 100 millió forintnyi összegért
Forrás: Bugatti

 

Forrás: youtube