Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen is volt! Gymkhana 2020: mesés trükkök a 862 lóerős Subaruval – Videó!

Ilyen is volt! Gymkhana 2020: mesés trükkök a 862 lóerős Subaruval – Videó!

Őrült technika a motorháztető alatt és brutális kipufogó? Kipipálva! Extrém aerodinamika, hogy repülhessen az autó? Kipipálva! Olyan oldalsó elemek, amelyek lépcsőnek tűnnek? Kipipálva. A nem is oly távoli múlt idézése: Travis Pastrana megmutatta, nem csak Ken Blocknak áll jól a Gymkhana, egy összkerekes, 862 lóerős Subaru STI-vel mutatott be lélegzetelállító trükköket.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Földön és a levegőben
Autó és repülőgép látványos küzdelme

Ebben a nyirkos, esős, ködös, hideg időben jó egy picit melegebb éghajlatra látogatni! A helyszín Annapolis, Maryland, Amerikai Egyesült Államok, Pastrana szülővárosa.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Füstbe burkolódzva
Rendesen koptak a gumiabroncsok...

Gymkhana – autózás felsőfokon, de nem csak a földön, a levegőben is. Egészen elképesztő, 862 LE-s Subaru WRX STI a videó főszereplője – 2,3 literes boxermotor dolgozik benne, a topnyomatéka 900 Newtonméter.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Centiken múlt
A hátsó kerék lelógott a mólóról, rendkívül veszélyes mutatvány volt

Az ember lélegzet visszafojtva nézi a trükköket és nem hisz szemének. A korábbi kisfilmek is szenzációsak voltak, de két esztendeje olyan magasra sikerült emelni a lécet, hogy az elképesztő. Az ismert motor- és raliversenyző, a kilencszeres X Games-győztes Pastrana nem csak profi, de tényleg olyan, mintha földönkívüli lenne.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Magaslesen
Szárnya nőtt a 862 lóerős Subaru STI-nek

Láthatunk repülést a folyó felett, miközben a Subaru alatt egy motorcsónak haladt át, de a kocsi egy repülőgéppel is összemérhette felkészültségét, s pestiesen szólva az sem semmi, hogy egy rámpára 241 kilométer/órás sebességgel száguldott fel.

 

 

Forrás: youtube