Legfrissebb hírek ÚJ

Megőrült a meztelen motoros – videó

Megőrült a meztelen motoros – videó

Ennek a srácnak elmentek otthonról! Sőt ő maga is megpróbált elhúzni hazulról, ám hogy mindezt miért meztelenül és a falon keresztül próbálta megtenni, arra nincsen magyarázat.

Látatlanban annyit tudok elképzelni, hogy tudatmódosult állapotban lehetett, hogy vagy bohócvirágot szagolgatott, vagy a kelleténél több volt a pukkanós szörp, azt csak ő tudhatja vagy rajta kívül, az aki a videó felvételt készítette róla, hogyan jöhetett számára ez a világmeváltó ötlet.

A lényeg, hogy egy garázsnak látszó helyiségben felül a mocira, először nem is érthető, mit akar tulajdonképpen. Aztán indít és elkezdi húzni a gázt. Majd hirtelen kilő és nyílegyenesen nekicsapódik a falnak. Bumm! Hogy mi történt? Nem vicc, tényleg kőkeményen belerongyolt!

Tulajdonképpen még az a szerencséje, hogy egy könnyűszerkezetes épületről beszélünk. Ennek köszönhetően nem volt végzetes a csattanás, hiszen így fából készült falnak csapódott. Ki is szakította a helyéréről és volt tere elesni is. Elképzelni is borzasztó, ha egy betonépületben kávézott volna be ennyire, hogy öntudatlanul elinduljon motorozni. Ennyire hülyék még a Jackass szereplői sem voltak, akik minden fájdalmas baromságot bevállaltak.