Legfrissebb hírek ÚJ

Hatszemélyes túravassal próbálkozik a Mahindra

Hatszemélyes túravassal próbálkozik a Mahindra

Komolyan veszi az indiai cég az UTV kínálatának frissítését, és ezúttal a családi csapatás volt a fókuszban, ehhez frissítették és gyurmázták újra a korábban a piacon nem sok sikert arató off roados gépet.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

A 2023-as Mahindra Retriever 1000 Gas Crew egy vadonatúj, erősebb motort kapott, mert a régi konstrukciónak ez volt a gyenge pontja. A friss műszaki egység 83 lóerős csúcsteljesítményt képes leadni, ennek köszönhetően a hodály hat személlyel a fedélzetén is simán tud 100 kilométer/órás tempóval hasítani.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Ez azért nem rossz, egyértelmű, hogy nem munkás, hanem inkább sportos kirándulógépnek szánják. Már ezzel is kategória első, azzal pedig végképp, hogy a teljes személyzet cipelésével egyidejűleg 1132 kilogrammnyi terhet lehet vele vontatni. 

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

És azért ahogyan az lenni szokott a modern UTV-knál, azért természetesen a duális használat jegyében egy kis melós kiegészítő is van, hiszen hátulra felpattintottak egy billenős platót. Ha netán valamit rakodni kell egy brigádnak, vagy netán vadászni mennének vele, a zsákmánynak is legyen hely.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Egyelőre Észak-Amerikában kezdik meg a forgalmazást, de az indiai márka mindenképpen szeretne betörni UTV-jeivel az európai piacra is, így minden bizonnyal idővel errefelé is megjelennek majd a Mahindra Retriever 1000 Gas Crew 2023-as példányai.