Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen az éjszakai csapatás a sivatagban – videó

Ilyen az éjszakai csapatás a sivatagban – videó

Sok szép élménnyel gazdagodhat az ember off roados kirándulásai közben, ezek közül főként a táj szépsége lehet lebilincselő. Ezúttal egy különleges felvételt mutatunk, az amerikai UTV-sek egy zúzásáról.

Az egyik legnagyobb amerikai szakági közösségi portál, az UTV Driver osztott meg egy videót a Facebook-oldalán, amely egy egészen különleges eseményt örökített meg. Érdemes végignézni a néhány perces felvételt mert tényleg lenyűgöző, mint jelenség.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: UTV Driver

Az UTV Takeover nevű közösség azzal foglalatoskodik, hogy az ilyen vasakkal közlekedő arcoknak bulikat szerveznek szerte az államokban. A lényeg, hogy főként sivatagi homokos terepeket keresnek fel jó sokan és közösen megy a zúzda.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: UTV Driver

Oregon, Idaho, Nevada és Utah szoktak lenni a legfelkapottabb helyek ebből a szempontból, mert ott egészen jó a terep túrázásra. Jó sokan összejönnek és kezdődhet a party. Ebből a fílingből a leghangulatosabb amikor szürkület után sötétedéskor vagy egészen éjjel vágnak neki.

Érdemes megnézni, amikor "felkapcsolják a villanyt", és megannyi szentjánosbogár izeg mozog. Kiderült legalább, hogy a LED-világításnak láthatóság és látássegítés mellett más erénye is lehet például az esztétikum. Pazar!